Christine Munch er daglig leder, designer og grunnlegger av Munch design i 2001.

IMG_1525_portrett_Christine_biopose

Christine er avbildet med en grønn pose for gjenvinning av matavfall. Hun er svært opptatt av at bussene i Oslo skal kunne kjøre noen meter på bananskall og kaffegrut fra Bærum også. Derfor sitter den grønne posen på innover med firmaet når de skal til Oslo enten med tog eller bil og blir levert til avfallshåndtering hos gode venner på veien. Når skal Bærum få en fornuftig avfallshåndtering for skrell og knokler?

Christine formgir logoer, designer for trykte og digitale medier og utarbeider grafiske profilprogram. Hun har også arrangert utstillinger og designet produkter som kosefuglen Polly for Munch 150-jubileet. Når byrået leverer bokdesign er det ofte Christine som tegner omslaget og leverer tegnede eller fotografiske illustrasjoner.

20111216_1544_bokbinding-1

Sammen med en venninne gikk hun på bokbinderkurs og har bundet inn noen av designbyråets skisser i ulike omslag og varianter. Når hun er daglig leder utarbeider hun tilbud og prosjektstyrer mange av byråets oppgaver både internt og eksternt. Christine har bachelor i visuell kommunikasjon og er Autorisert Medlem av Grafill (AMG), interesseorganisasjonen for grafisk designere og illustratører.